Anonim
Een week op trainingskamp - Zo deel je dat in

Castelli

Für den Winter ist ein Trainingskamp für Profis vorgesehen. Jetzt kaufen und loslegen, bevor die Beine voll sind und die Frauen härter werden. Für die Dauer des Trainings ist ein Trainingskamp in den Niederlanden geplant.

Steeds meer wielrenners plannen in der Nähe von Mallorca, an der Costa Blanca von Lanzarote. Wenn Sie möchten, können Sie die Entfernung zu km und die Anzahl der gebuchten und benannten Orte in der Nähe des Kachel-Platzes nachverfolgen.

Castelli

Tipps für ein erfolgreiches Training

Hier können Sie einen Trainingsplan für Ihr Training erstellen. Je plan hangt af van je huidige conditie, het doel dat je voor ogen hebt en de omgeving waar je gaat fietsen. Wil je lang bergop rijden, of liever op de vlakke weg, of will je juist je explosiviteit bergop trainen? Allemaal belangrijke zaken om vooraf über na te denken.

Castelli

Auf Trainingskamp gaan ist heerlijk. Volledige Konzentration auf das Wesentliche, auf das Training und auf das Spannen. Je voelt je even een echte prof. Maar let wel op, je zult niet de eerste en ook zeker niet de laatste renner zijn the uitgeblust terugkeert van een trainingskamp. Wie sieht es mit dem Training aus? Was möchten Sie tun ?:

Ga niet te begeisterte van Start

Natuurlijk heb je er veel zin in! De verleiding is dan ook groot om bij aankomst de eerste dag op trainingskamp jezelf direct uit te sloven en in het zweet te werken. Maar gebruik de eerste dag vooral om te acclimatiseren. Laat je lichaam wennen aan other omgeving, de hoogte, de omstandigheden en kom even bij je reisdag. Een rustig rondje peddelen kan natuurlijk geen kwaad, maar rust vooral uit, je hebt tenslotte nog heel de week.

Wir zijn geen profs

Elke dag 6 á 7 uur in het zadel doorbrengen is zeker geen uitzondering. Een weektotaal van 30 uur is ook zeker niet raar. Maar waarom? Omdat het kan? Natürlich haben wir uns von Professoren verabschiedet. Wat daarbij voor het gemak vergeten wordt, is het feit dat profrenners het hele jaar door zo'n 25 uur in der Woche de fiets zitten en dus niet anders gewend zijn. Ben je liefhebber en is een weektotaal van 6 tot 12 uur normaal voor jou? Dan kun je van 30 uur wel eens flink veel spijt krijgen. Je lichaam is daar immers niet op ingesteld. In eerste instantie valt het niet echt op, maar de kans dat je later helemaal leeg (en overtraind raakt) ligt op de loer. Dies ist ein Muss, um einen Fehler zu beheben.

Castelli

Een trainingskamp doe je vaak niet alleen, je bent op pad met een gezelschap wat hetzelfde doel heeft, namelijk trainen. Sie müssen sich keine Sorgen machen, wenn Sie auf dem Weg sind, um eine Schulung zu absolvieren. Het is leuk om met een groep te trainen, maar as je zelf niet de sterkste bent en toch altijd met de groep meetraint kan het nog weleens gebeuren dat je aan het van het trainingskamp niet meer vooruitkomt. Luister daarom altijd naar je lichaam en durf te besluiten je eigen plan te trekken! Blijf zelf nadenken en volg niet klakkeloos de groepsdynamiek.

Sie können zwischen folgenden Optionen wählen: Een Mooi Verblijf, Een Goeie Locatie, Een Fiets En Mogelijke Verzorging. Daarnaast is het praktisch om een ​​goed plan te hebben voor je trainingskamp. Deel je Woche in met Routen, die und verschillende intensiteiten zodat je optimaal kunt profiteren van je voorbereiding. Als ich auf dem Boden war, war alles möglich, um die Kosten für die Schulungen zu senken.

Castelli

Zo deel je een trainingskamp in

Deze globale planning kun je gebruiken als je gewend bent om tussen de 6 en de 12 uur trainen per week. Verder kan het een houvast zijn als je anders gewend bent.

 • Dag 1 = aankomstdag: maak je materiaal klaar en fiets (optioneel) und uurtje de benen los.
 • Dag 2 = acclimatiseren: 2, 5 uur ontspannen rijden.
 • Dag 3 = duurtraining: 4 uur rustige training mit koffiestop.
 • Dag 4 = duurtraining: 5 uur, rustig uurtjes met 2 blokken van 20 minuten bergop.
 • Dag 5 = rustdag, met optioneel een uurtje losfietsen.
 • Tag 6 = koninginnenrit: 6 uur, de mooiste route van de omgeving met koffiestop.
 • Tag 7 = maximal 2 Stunden vor dem Start mit zusätzlichen Koffiestops.

Ben je meer trainingsarbeid gewend en train je gemiddeld 12 to 20 uur per week, dan kun je er natuurlijk een schepje bovenop doen. Neem dit als leidraad:

 • Dag 1 = aankomstdag: maak je materiaal klaar en fiets 2 uurtjes de benen los.
 • Dag 2 = acclimatiseren: 5 uur ontspannen rijden.
 • Tag 3 = Duurtraining: 5 Stunden Training mit 3 x 20 Blokken Bergop.
 • Dag 4 = duurtraining: 2 uur rustig rijdenj met koffiestopje.
 • Tag 5 = Duurtraining: 5 Stunden Training mit dem Intervalltraining Bergop.
 • Tag 6 = koninginnenrit: 8 uur, de mooiste route van de omgeving met koffiestop.
 • Tag 7 = maximal 2 Stunden vor dem Start mit zusätzlichen Koffiestops.

Bij een trainingskamp ben je lekker weg van huis, hoef je niet te studeren, the werken of energy in other dingen to stop. Die Daten werden in einer "normalen" Woche verrechnet. Je kunt dus iets meer training aan, maar ook herstellen gaat wat makkelijker. Het is alleen wel verstandig om die nodige rust ook te pakken. Las dus gerust een rustdag von een coffee-ride in. Ein Tag flaneren langs een Spaanse Boulevard ist namelijk ook geen straf. Daarnaast heeft goede training alleen wirkung wie es rostet. Zo kom je sterker terug en leg je trainingskamp de basis voor een mooi seizoen!