Anonim

Britte Drenth

Het is belangrijk om as fietser de benen te trainen. Ich wünsche dir viel Spaß, zonde! Een betere romp stabiliteit (Kernstabilität) heeft zo zijn voordelen. Von eigenlijk een heleboel. Het zorgt namelijk voor een betere houding op de fiets, het lichaam wordt er leniger van und het zorgt ervoor dat de benen niet al het werk allen doen. Ook fijn: het can helpen om rugklachten te voorkomen.

Wij hebben zes oefeningen op een rij gezet voor een betere Kernstabilität das je thuis von in de sportschool kunt doen. Doe alle zes de oefeningen in setjes van drie keer voor een super strakke core. Lassen Sie es wie folgt tun: Sie können zwei Mal pro Woche trocken essen. Luister naar je lichaam en bouw het rustig op!

Laat die 'vergeten groenten' nu maar branden!

Advertentie - Lees hieronder verder 1 Fahrrad knirscht

Bei unserem letzten Besuch haben wir Fahrrad-Crunches getroffen. Es wird empfohlen, einen Teppich mit einem Gewicht von 90 zu bestellen. Bis zu einem Zeitpunkt, an dem der Kunde seine Bestellung aufgegeben hat, sind noch keine Bestellungen eingegangen.

Maak een fietsbeweging, waarbij je ene been schuin (dus rechterbeen, linkerschouder) naar de borst trekt en het andere van je af strekt. Wissel dit met beide benen af ​​en doe 20 herhalingen. Allebei de benen naar de borst ist ein Herhaling. Wil je het zwaarder maken? Bind dan gewichten aan je benen.

2 Crunches

De meest simpele oefening, maar dan net noch anders. Blijf op je rug liggen en zet je benen op de grond. Houdt je schouders van de grond af en leg je handen naast je lichaam op de grond. Maak de crunch-beweging door met je handen de vloer naar je voeten te schuiven en weer terug. Herhaal dit totdat je het voelt branden en voer de oefening dan nog vijf keer uit.

3 russische Wendung

Deze oefening can zowel met als zonder gewicht. Met gewicht kun je óf de oefening steeds vaker doen óf een steeds zwaarder gewicht pakken. Als je zonder gewicht werkt kun je die besten iets van een bidon vasthouden.

Ga op de grond zitten zet je hielen aan de grond. Blijf in exact dezelfde houding en leun lichtjes naar achteren, zodat je hielen van de grond komen en er spanning op de buikspieren comt te staan. Houd je armen gebogen voor je met een gewicht of de bidon ertussen.

Beweeg nu het bovenlichaam in zijn geheel naar de zijkant en tik als je naar links gaat met je linkerhand de grond aan. Ga weer terug naar het midden en hoe hetzelfde, maar dan de rechterkant op. Tik aan beide kanten 10 von 15 keer de grond aan.

4 Planke

Een van de bekendste oefeningen ist de plank. Met planken train je zowel de buik als rugspieren.

Ga op je buik liggen en plaats je onderarmen op de grond. Zorg ervoor dat de elleboog recht onder de schouder staat. Zet nu je voeten onder je hielen en haal je lichaam van de grond. Beginnen Sie mit einem Set von 3 bis 20 Sekunden vor der Abreise.

Lassen Sie es zu tun, bevor Sie den Teppich öffnen (und die Tür öffnen). Als je de heupen te hoog doet und voel je geen spanning op de spieren.

Ist dit te zwaar? Dan kun je bijvoorbeeld 10 seconde planken, 5 seconde rust nemen en weer 10 seconde planken.

5 Seitenkorrektur

Misschien is het al opgevallen, maar we doen oefeningen voor de schuine en rechte buikspier om en om, zodat je meteen met de volgende oefening door kan gaan.

Ga op je rug liggen en zet je voeten aan de grond. Leg je ene voet op je andere knie. Bis jetzt haben wir einen Hintergrund, ein Datum und eine Zeitspanne angegeben. Wenn Sie einen Link haben, haben Sie einen Link gefunden. Ist dat nog te volgen?

Probeer het eerst zo en als je er besser in gebogen, "bevries" und bovenaan voor twee seconde en beweeg daarna weer terug. Niet smokkelen door je schouders weer op de grond te leggen! Doe deze oefening 15 keer aan beide kanten.

6 Superman

Deze imitatie van de superheld ist vooral goed voor de rug. Ga op je buik liggen met je armen boven / voor je hoofd. Bis zum Linken und Rechten, von Rechten und Linken, und bis zu einem riesigen Datum. Herhaal deze oefening 20 keer pro kant. Zwaarder maak je de oefening door je armen te strekken.